jueves, 10 de abril de 2008

L'Irene no és una barjaula

A l'Irene li agrada el seu cony. N'ha vist molts a pel·lícules porno i uns quants a les amigues. Per això, pot afirmar que la seva figa és bonica. Tot i que no és gaire partidària de passar desapercebuda en altres aspectes, està encantada amb la discreció de la xona que posseeix. Els llavis majors envolten els menors, de manera que tot li queda ben recollidet. El clítoris del tamany d'una llentia no es veu a primera vista; únicament es torna rosat-vermellós quan s'excita. Tanmateix, té un mont de venus agradablement molsudet i ben depilat, que fa venir ganes de menjar-li el patacó amb deliri. A més, preguntant a certes persones de confiança, ha esbrinat que el seu tall té un gust lleugerament picant.
L'Irene pensa que és una llàstima que la cotorra sigui una part del cos que acostuma a amagar-se; si no, l'ensenyaria de bon grat.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

saps que t'has deixat el parrús, pobret ell.

Em costa imaginar un món on tothom ensenyés el parrús... no ho sé, és graciós. En realitat només cal anar a la selva, o a la sabana, per veure-ho.

un pelegrí dijo...

Bff, en llegir això se m'han disparat totes les alarmes!

Aquesta Irene és la mateixa que a batxillerat li feies fer d'etarra (em sembla recordar)?

Núria G. Carbonell dijo...

Vaig pensar en això del parrús després de comentar-ho Berta. Però no el podia utilitzar. Parrús sona a cony molt pelut. I no, el de l'Irene no me l'imagino pas pelut. I sí, és difícil d'imaginar un lloc on tothom anés amb el parrús a l'aire (com a mínim, en una cultura occidental. I no valen els càmpings nudistes [ja saps per que ho dic])
Berta, ja queda molt poc...

Vagalume, resposta a la teva pregunta al teu blog.

carlos dijo...

Jo no ho veig difícil d'imaginar( ja sé amb que somiaré aquesta nit), ho veig difícil de realitzar.

Potser alguna vegada trenquem les normes de conducta que ens autoimposa la societat per gaudir realment dels nostres petits somnis.

Visca el conill de l'Irene!

Laia dijo...

ai nuria nuria, en fi
només a dir que m'ha fet gracia la cotorra, els altres noms ja els coneixia xD